Over psychologen Gelderland

Wij hebben alle drie een eigen psychologenpraktijk in de omgeving van Nederrijn. Zo heeft Jan Aukes een praktijk in Arnhem, Margreeth van den Toorn in Renkum en Gerrie van Blitterswijk in Wijk bij Duurstede.

Contact

Wil je vrijblijvend advies en antwoord op je vragen? Bel dan met ons secretariaat. De telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen jou goed helpen. Je krijgt persoonlijk en passend advies, zo vind je snel de juiste hulp bij jouw hulpvraag. Vaak zijn er geen wachtlijsten en kunnen wij gelijk een afspraak voor je inplannen. Bel ons op 085-4014720.

Bekijk hieronder alvast twee van onze behandelaren in de regio en bekijk de andere behandelaren op Psyned.

Jan Aukes, Therapeut, Arnhem

Psychologenpraktijk Nederrijn - Jan Aukes

“Ik behandel een gevarieerd aantal klachten waaronder burn out of depressie, maar ik kan je ook helpen bij relatieproblematiek of als je problemen hebt met je zelfbeeld.”


Margreeth van den Toorn, Psycholoog, Renkum

Psychologenpraktijk Nederrijn - Margreeth van den Toorn

“Ik vind het belangrijk dat jij na elke sessie het gevoel hebt dat je weer een stapje verder bent gekomen. Daar zet ik me ten volle voor in!”


Gerrie van Blitterswijk, Therapeut, Wijk bij Duurstede

Psychologenpraktijk Nederrijn - Gerrie van Blitterswijk

“We gaan aan de slag bij Therapie Wijk bij Duurstede. Tijdens de therapie gaan we samen kijk wat het probleem is en dit probleem aanpassen.”